TRYEZË E RRUMBULLAKËT "ROLI YNË DHE I MËRGATËS NË ZHVILLIMIN E QËNDRUESHËM TË RAJONIT TË MITROVICËS"

E enjte, 30 korrik 2015

”7Arte” në kuadër të projektit "Diaspora gjelbëron vendlindjen" në mbështetje të Minsitrisë së Diasporës, organizon tryezën e rrumbullakët me temën “Roli i ynë dhe i mërgatës në zhvillimin e qëndrueshëm të rajonit të Mitrovicës”. 

Ky aktivitet synon të rris rolin e mërgatës dhe institucioneve vendore në identifikimin e opcioneve të mundshme, bashkërendimin e aktiviteve të mërgatës dhe institicioneve vendore drejt zhvillimit të qëndrueshëm dhe përmirësimit të mjedisit në rajonin e Mitrovicës.

Data: 31 Korrik 2015 

Vendi: Muzeu i Qytetit, Mitrovicë

Agjenda:

18:00 – 18:10 Regjistrimi i pjesëmarrësve 

18:15 – 18:20 Prezantimi i Projektit ”Diaspora gjelbëron vendlindjen” – Kumrije Kelmendi Aliu / 7Arte

18:20 – 19:30 Debati i hapur

19:30- 19:40 Rekomandimet

19:40 – 20:30 Koktej me muzikë shqipe / Performon këngëtarja Vjosa Selmani.

 

Buletini Per te marre buletinin mujor me aktivitetet e Forumit Kulturor regjistrohuni ketu: