Aktivitetet e Forumit Kulturor

E enjte, 27 nëntor 2014FORUMI KULTUROR ORGANIZON KONFERENCËN VJETORE "SI TË MENDOJMË KULTURALISHT?"më shumë
E enjte, 20 nëntor 2014DEBATI "KULTURA NË KOSOVË, SPECIA QË DUHET SHPËTUAR"më shumë
E enjte, 20 nëntor 2014PUBLIKOHET ANALIZA "KULTURA NË KOSOVË, SPECIA QË DUHET SHPËTUAR"më shumë
E martë, 11 nëntor 2014NËBSHKRUHET MARRËVESHJA KULTURORE E BASHKËPUNIMIT NË MES TË SPK-VE TË BALLKANIT PERËNDIMORRrjeti i organizatave kulturore nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia dhe Serbia kanë nënshkruar një marrëveshje që synon të ndërtojë një rrjet të përbashkët rajonal.më shumë
E martë, 11 nëntor 2014MBAHET KONFERENCA NDËRKOMBËTARE “ROLI I KULTURËS NË PJESËMARRJEN QYTETARE DHE ZHVILLIMIN E KOMUNITETIT” NË GJIROKASTËRSkenat e pavarura të Kosovës, Shqipërisë, Maqedonisë dhe Serbisë, nxitën shkëmbimet kulturore për përmirësimin e një bashkëpunimi afatgjatë në Ballkan.më shumë
Artikuj: 53
Buletini Per te marre buletinin mujor me aktivitetet e Forumit Kulturor regjistrohuni ketu: